Vatrogasci u vrtiću

20150513_112137

U srijedu 13.05.2015. godine, već tradicionalno povodom obilježavanja mjeseca zaštite od požara vinički vatrogasci posjetili su „Dječji vrtić Sreća“  u Marčanu, a koliko taj posjet viničkih vatrogasaca znači mališanima dokazivao je osmijeh kojeg nisu skidali sa lica.

Djeca iz dječjeg vrtića Sreća sa svojim odgajateljicama sa zanimanjem su pratili izlaganje koje je predvodio zapovjednik društva Ivica Boltek sa svojim zamjenicima  Darkom Kornet i Ivicom Lazarom, te operativnim članom Mladenom Levanićem, koji su mališanima pokazali karakteristike navalnog vatrogasnog vozila, a najzanimljiviji dio za mališane uslijedio je kada su sami stavili kacige na glave i okušali se u gašenju požara uz asistenciju operativnih članova.

Ovu priliku moramo iskoristiti i čestitati dječjoj skupini Ježića i posebno njihovoj mentorici Kristini Posavi, koji su u suradnji sa tajnikom Vatrogasne zajednice općine Vinica Ivicom Lazarom sudjelovali i osvojili prvu nagradu na natječaju za najbolji likovni i literarni rad djece i mladih iz područja  vatrogastva,  u kategoriji likovnih radova djece predškolskog uzrasta za Vatrogasnu zajednicu Varaždinske županije, za što su na svečanoj sjednici Vatrogasne zajednice Varaždinske županije u četvrtak 14.05.2015. godine,  u Vatrogasnom domu DVD-a Biškupec od načelnika Hrvatske vatrogasne zajednice g. Željka Popovića primili posebno priznanje.

20150513_111929

Picture 23 of 23